Jump to content
Sign in to follow this  
chris2712au

your car - nissansilvia - tech forum link not working ?

Recommended Posts

have been getting errors as of late trying to access the tech forum from the main home page ? has anyone any ideas ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah we moved it to one, as i am restructuring the site a bit to make it easier for new members to find things...

 

am doing a redesign as well (been working on it all week)

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah we moved it to one, as i am restructuring the site a bit to make it easier for new members to find things...

 

am doing a redesign as well (been working on it all week)

 

When you say redesgn are you only referring to only the tech section? or a complete website restructure?

Share this post


Link to post
Share on other sites

complete website restructure...

a lot of it has already been done.

 

classifieds will be getting a slight re-work today...

 

the focus will be over the next week to make nissansilvia.com more "silvia" and hondatuned more "honda" on the front page and through the menus...

 

hardtuned.net will not change much from now, as it is meant to be seen as an overview

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×